Over ons

Leuk dat u onze website bezoekt. Graag vertellen wij u hier iets meer over de mensen achter La Cozinha. Aangezien u en uw gasten graag goed verzorgd willen worden, vindt u het waarschijnlijk prettig iets meer te weten over degenen die met zorg uw maaltijd bereiden.

La Cozinha is het catering bedrijf van de Braziliaanse Inajara en wordt daarbij gesteund door haar man Martien. De liefde voor eten en mensen lekker zíen eten, is Inajara met de paplepel in gevoerd in het Zuiden van Brazilie, het land waar geen feest zonder een heerlijke maaltijd gevierd wordt.

Toen zij in Nederland kwam wonen, kwam al snel de wens op om op professioneel nivo invulling te geven aan hetgeen zij al haar hele leven lang gepassioneerd mee bezig was: Mensen laten genieten van een lekkere, vers bereide maaltijd.

In 2007 leidde dit tot een full time ondernemerschap in de vorm van een afhaalrestaurant en cateringbedrijf La Cozinha, Take Away & Catering in Heemstede, waar zij nog steeds bekendheid geniet van de lekkerste spare ribs van de regio.

In 2011 is besloten te concentreren op de catering van buffetten en Braziliaanse barbecues en is de naam gewijzigd in La Cozinha – Catering met SMAAK!